Σάββατο, 4 Ιουλίου 2015

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ 28ης ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ 5ης ΙΟΥΛΙΟΥ

ΑΝΑΒΟΛΗ
Η 28η διάθεση προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες στον Πειραιά της 5ης Ιουλίου ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΛΌΓΩ ΤΟΥ ΚΡΙΣΙΜΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ για την ΕΠΌΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Το Λιμάνι της Αγωνίας

ΥΓ. Όσες/όσοι έχουν ήδη παραγγείλει εννοείται ότι η παραγγελία τους ισχύει.

Στις 5 ΙΟΥΛΙΟΥ μιλάμε ΕΜΕΙΣ! 

Επειδή οι στιγμές που διανύουμε είναι κρίσιμες και αποφασιστικές θεωρούμε ότι πρέπει όλοι μαζί να συμβάλλουμε για την ισχυροποίηση και την ανάδειξη ενός μαζικού "ΟΧΙ" στις εκβιαστικές απαιτήσεις των δανειστών. 

Τώρα μιλάμε εμείς. Εμείς που πέντε χρόνια τώρα φτωχαίνουμε, δυσκολευόμαστε, αγωνιούμε, απελπιζόμαστε, παλεύουμε, ξενιτευόμαστε. Τώρα μιλάμε εμείς. Αποφασισμένοι απέναντι σε εκείνους που θέλουν να μας καταδικάσουν σε φτώχεια κι εξαθλίωση χωρίς τέλος. Όρθιοι απέναντι σε όσους μας βλέπουν σαν αριθμούς. Ευθυτενείς απέναντι σε όσους υποτιμούν και προσβάλλουν βάναυσα τους λαούς. Δυνατοί απέναντι σε εκείνους που θέλουν να μας σύρουν στην υποταγή. Περήφανοι όπως περήφανοι είναι πάντα όσοι αγωνίζονται για τη δημοκρατία. Εμείς, το κίνημα αλληλεγγύης, οι δεκάδες χιλιάδες πολίτες που στεκόμαστε αλληλέγγυοι ο ένας τον άλλον τρία χρόνια τώρα με όλους τους τρόπους, σε καλούμε να πεις ΟΧΙ για να ζήσουμε όλοι σε μια χώρα ελεύθερη, ανεξάρτητη και δημοκρατική. Σε καλούμε να πεις ΟΧΙ γιατί τώρα αποφασίζουμε για το μέλλον των παιδιών και των εγγονιών μας. Οι επόμενες γενιές αξίζουν ένα μέλλον φωτεινό και χαρούμενο. Tην ώρα που εκείνοι προσπαθούν να μας παγιδεύσουν στον τρόμο, εμείς μετριόμαστε με το μέλλον. Είναι η στιγμή να πούμε ΟΧΙ στο φόβο. Έχουμε τη δύναμη και τη θέληση. Αποδεδειγμένα!

Οι δομές αλληλεγγύης:  αγορές χωρίς μεσάζοντες | ομάδες τροφής |συνεταιριστικές ομάδες | κοινωνικές κουζίνες και παντοπωλεία | κοινωνικά ιατρεία φαρμακεία αλληλεγγύης | ομάδες ενάντια στους πλειστηριασμούς | κοινωνικά φροντιστήρια & εκπαιδευτήρια | αλληλέγγυες δομές σωματείων | πολιτιστικές ομάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου